Ads 468x60px

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Jenna Talackova: Η καλλονή που είχε γεννηθεί άντρας

Δόξα, χρήματα και αναγνώριση είναι μερικοί μόνο από τους μακροπρόθεσμους στόχους που είχε θέσει η 23χρονη Jenna Talackova για να επιτύχει, λαμβάνοντας μέρος στα καλλιστεία του Καναδά.
Όμως οι διοργανωτές της έκλεισαν κατάμουτρα την πόρτα καθώς ανακάλυψαν πως είχε γεννηθεί… αγόρι και όχι κορίτσι.Ο Donald Tramp διαχειριστής των καναδικών καλλιστείων, έδωσε εντολή στην επιτροπή να ακυρώσει τη συμμετοχή της Jenna με την αιτιολογία ότι τα καλλιστεία απευθύνονται μόνο σε «όσες έχουν γεννηθεί γυναίκες».

Η Jenna Talackova, μοντέλο στο επάγγελμα, γεννήθηκε το 1989 και ήταν ένα όμορφο αγοράκι που τα γεννητικά του όργανα δεν ήταν σωστά ανεπτυγμένα. Από πέντε ετών συμπεριφερόταν περισσότερο σαν κορίτσι. Όταν έγινε 14 ετών ακολούθησε ορμονική θεραπεία και στα 19 του υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου με μεγάλη επιτυχία. Από τα 20 της ως μοντέλο είχε κερδίσει αρκετούς τίτλους ομορφιάς σε τοπικούς διαγωνισμούς.

«Όταν έμαθα την απόφαση της επιτροπής, κατέρρευσα», είπε η Talackova σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε και προσέθεσε: «Ας έρθει ο κ. Τραμπ να μου δείξει τα γεννητικά του όργανα για να εξακριβώσω το δικό του ανδρισμό. Γιατί λοιπόν εκείνος αμφισβητεί τη δική μου ταυτότητα;».


Πηγή:
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0