Ads 468x60px

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής που εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικές αρχές όταν ανακάλυψαν ότι πασίγνωστος παρουσιαστής

 εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που τον γνωρίζουν οι πάντες και τον βλέπουμε μέχρι και σήμερα στη μικρή οθόνη και ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να έχει προμηθευτεί δύο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα που εξαρθρώθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.

Ο παρουσιαστής, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης έχει αυτή τη στιγμή εκπομπή και έχει παρουσιάσει εκπομπές για όλες σχεδόν τις ζώνες. Είναι οικογενειάρχης και ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα να σκεφτεί κανείς ότι έχει μπλέξει με ναρκωτικά. Αντίθετα είναι πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό γιατί είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και θεωρείται από τα καλά παιδιά του χώρου.

Κι όμως αυτός ο άνθρωπος φέρεται στις αρχές του χρόνου και πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες τηλεφώνησε σε ένα από τα μέλη του κυκλώματος και συγκεκριμένα στον εγκέφαλο της σπείρας, ζητώντας να προμηθευτεί ποσότητες ουσιών.

Η αστυνομία εντόπισε στο κινητό τηλέφωνο του εγκεφάλου του κυκλώματος δύο κλήσεις από το τηλέφωνο του παρουσιαστή χάρη στον κοριό της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών και όπως αποκάλυψε και στις δύο αυτές κλήσεις ο παρουσιαστής ζητά να προμηθευτεί «εισιτήρια» για τον αγώνα, όπως ήταν το συνθηματικό.

Το όνομα του παρουσιαστή δεν αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα, αφού η αστυνομία πιστεύει ότι κάνει χρήση και όχι διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παρ’ όλ’ αυτά το σοκ είναι αρκετά μεγάλο, αφού κανείς δεν θα περίμενε από τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχει τέτοιες… «αδυναμίες».
Πηγη: 
lamogio24blogspot
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0