Ads 468x60px

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του δικαστηρίου για το παιδί

Φαίνεται πως ο μικρός Σέργιος έχει ακόμη να περάσει πολλά δεινά στις Άγριες Μέλισσες, με το δικαστήριο να παίρνει την μεγάλη απόφαση για τη ζωή του.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, με τον χειρότερο τρόπο. Η Δρόσω κατάφερε να κάνει την αδελφή της να επιστρέψει στο Διαφάνι. Μόνο που αυτή τη φορά δε θα έχει καμιά από τις δύο το παιδί.


Τα λόγια της “Αν δεν έχω εγώ τον μικρό, δε θα τον έχεις ούτε εσύ”, επαληθεύτηκαν θριαμβευτικά. Η Δρόσω απείλησε την Ασημίνα πως, εάν δεν επιστρέψει, τότε όλοι θα μάθουν το ένοχό της μυστικό. Ένα μυστικό που θα σταθεί η αφορμή για να έρθει η οριστική ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά και στις σχέσεις Σεβαστών και Σταμίριδων.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες

Η επιμέλεια και οι αντιδράσεις

Ο μικρός Σέργιος οδηγείται στο δικαστήριο, με τους Ασημίνα και Νικηφόρο να παλεύουν με νύχια και με δόντια για την επιμέλειά του, στις Άγριες Μέλισσες. Δυστυχώς -για τις αδελφές Σταμίρη-, ο Νικηφόρος έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια του. Ζει σε ένα καλύτερο σπίτι, υπάρχουν περισσότερα άτομα για την φροντίδα του παιδιού και είναι καλύτερα οικονομικά.

Η Ασημίνα και ο μικρός Σέργιος πριν από το δικαστήριο στις Άγριες μέλισσες

Επιπλέον, για να μην αλλάξει περιβάλλον ο μικρός Σέργιος στις Άγριες Μέλισσες, το δικαστήριο αποφασίζει η επιμέλεια να περάσει στα χέρια του Νικηφόρου. Σύμφωνα με το TV24, η Ασημίνα θα μπορεί να βλέπει τον γιο της μόνο μία φορά την εβδομάδα. Αυτό θα γίνεται με την παρουσία του Νικηφόρου ή και χωρίς (αναλόγως με το πως θα συμφωνήσει το ζευγάρι, μέσω διαλόγου).

Αυτό ξεσηκώνει μία θύελλα αντιδράσεων. Ο μικρός Σέργιος δε δέχεται την απόφαση της επιμέλειας και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, ο μικρός χάνει τον έλεγχο, φωνάζει και ξεσπάει πως θέλει την μητέρα του. Τα βάζει με τους Σεβαστούς, κατηγορώντας τους πως εκείνοι ευθύνονται που έχασε την μητέρα του.


Τότε, οι Σεβαστοί αποφασίζουν να πάρουν το μέρος της Ασημίνας, στηρίζοντάς τη με κάθε δυνατό τρόπο. Διαφωνούν με τα όσα αποφάσισε το δικαστήριο και αποφασίζουν ο μικρός Σέργιος να βλέπει και την μητέρα του, στις Άγριες Μέλισσες. Μία κατάσταση που θα οδηγήσει τον Νικηφόρο στα όριά του. Πώς θα αντιδράσει στη συνέχεια;

 https://youfly.com

 

 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0