Ads 468x60px

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Διαμαρτυρία εργαζομένων της Χαλυβουργικής - Απέκλεισαν ένα ρεύμα της Εθνικής

Εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και έχουν αποκλείσει συμβολικά το ένα ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου έξω από το εργοστάσιο.
Οι εργαζόμενοι που παραμένουν τρεις μήνες απλήρωτοι έχουν αποκλείσει επίσης την πύλη του εργοστασίου της Χαλυβουργικής.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Χαλυβουργικής, Γιώργος Γάκης, δήλωσε: «Περίπου 200 εργαζόμενοι παραμένουμε για τέσσερις μήνες απλήρωτοι και χωρίς να βλέπουμε κάποια λύση για την επανεκκίνηση της Χαλυβουργικής. Εντείνουμε τις προσπάθειές μας. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, σήμερα από τις 6:30 το πρωί, έχουμε αποκλείσει την κεντρική πύλη του εργοστασίου και, στις 9:30 θα αποκλείσουμε για ένα μισάωρο το ένα ρεύμα στην Αθηνών-Κορίνθου προς Αθήνα, στο ύψος της Χαλυβουργικής».
Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα τα αδέρφια Αγγελόπουλου απάντησαν στην επιστολή του πατέρα τους, Κωνσταντίνου προς τους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής, στην οποία ανέφερε πως η επιχείρηση έχει περιέλθει σε αδιέξοδο, καθώς οι άμεσες και έμμεσες συμμετοχές των παιδιών του στην εταιρεία έχουν «αδρανοποιήσει» την πλειοψηφία των μετοχών της.
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, σε νέα δήλωσή τους, αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι στα χέρια του πατέρα τους βρίσκεται το 90% των ανώνυμων μετοχών της Χαλυβουργικής και ότι δέχονται «πόλεμο λάσπης από το περιβάλλον και τους δικηγόρους του (πατέρα τους)».

 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0