Ads 468x60px

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Χασισοκαλλιεργητής πέθανε μόλις είδε τους αστυνομικούς!

Δεν άντεξε μπροστά στην επικείμενη σύλληψή του για καλλιέργεια φυτών ινδικής κάνναβης ένας 40χρονος Έλληνας και μόλις άκουσε τους αστυνομικούς
της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας να του ανακοινώνουν ότι θα έκαναν έρευνα στο σπίτι του, σωριάστηκε νεκρός μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους!
Η πρωτοφανής τραγωδία συνέβη στην περιοχή της Κορακιάνας, όπου οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι πολλοί κάτοικοι είχαν γίνει χασισοκαλλιεργητές! Όμως, στο πρώτο σπίτι που πήγαν για έρευνα συνέβη το αναπάντεχο περιστατικό, τονίζει το parapolitika.gr
Ο 40χρονος διακομίσθηκε με χαμένες τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του που αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.
Ωστόσο, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροτομής και σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Για την ιστορία, στο σπίτι του αδικοχαμένου άνδρα βρέθηκαν πέντε χασισόδεντρα ύψους δύο μέτρων και μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Ακολούθησε έρευνα στο διπλανό σπίτι ενός 55χρονου Βρετανού, όπου βρέθηκαν 33 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 980 γραμμαρίων και 9.175 ευρώ! Στο γειτονικό αγρόκτημα του αλλοδαπού εντοπίστηκε μια αρκετά μεγάλη φυτεία με 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δύο μέτρων που ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο ίδιος συνελήφθη και, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον ανακριτή Κέρκυρας για να απολογηθεί.
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0