Ads 468x60px

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στη Μαντόνα

Το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής δεν άφησε ασχολίαστη την προσβλητική δήλωση της Μαντόνα.Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους:


«Οι πάντες, ντόπιοι και ξένοι, κάνουν προτροπές ενάντια στον ελληνικό Λαό, δε θα μπορούσε να λείψει από τη... χορωδία και η... Μαντόνα.

Η γνωστή από τα καμώματά της –γηραιά πλέον- «ποπ-στάρ», η οποία έχει ασπαστεί την Καμπάλα, βλέποντας πως δεν περνάει πια η μπογιά της ως καλλιτέχνης, αποφάσισε να κάνει... αντιρατσιστική πολιτική στις συναυλίες της, για να προσελκύσει το κοινό. Χθες, λοιπόν, σε μια παύση του μουσικού προγράμματος κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο στάδιο "Olympia" του Παρισιού, είπε τα εξής... καταπληκτικά:

«Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε. Όλος ο κόσμος υποφέρει και φοβάται. Τι συμβαίνει όμως όταν ο κόσμος αισθάνεται φόβο; Γίνεται μη ανεκτικός. Ο διπλανός σου γίνεται δακτυλοδεικτούμενος. Και λέει "εσύ είσαι ο λόγος, το πρόβλημα, εσύ φταις! Να φύγεις. Σαφώς και δεν είναι αυτό το πρόβλημα όμως. Ο εχθρός δεν είναι εξωτερικός. Δεν υπάρχουν άλλοι εχθροί. Ο εχθρός βρίσκεται μέσα μας».

Το... ενδιαφέρον της ξεπεσμένης «καλλιτέχνιδος» για την Ελλάδα για τους "κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες" που σφάζουν και βιάζουν σε όλη την Ευρώπη, επιβεβαιώθηκε και σε προ ημερών συνέντευξή της σε κανάλι της Βραζιλίας, όταν ερωτηθείσα γιατί εμφάνισε την Μαρίν Λεπέν με αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο, είπε τα εξής:

«Φαίνεται να υπάρχει μια αυξανόμενη μισαλλοδοξία σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη Γαλλία, παντού, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εκδιώξουν όλους τους μετανάστες, προσπαθούν να τους κάνουν να κρύψουν την ταυτότητά τους. Δείτε τι συμβαίνει στη Ρωσία με την ομοφυλοφιλική κοινότητα».

Περαστικά της!»

madata.gr
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0