Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Στα χέρια του Σαββίδη ο ΠΑΟΚ

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην υπόθεση Ιβάν Σαββίδη και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την «SportDay»…

Όπως όλα δείχνουν η απόφαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον ομογενή επιχειρηματία αναμένεται να παρθεί σε μία εκ των συνεδριάσεων (26 Ιουλίου ή 2 Αυγούστου), ενώ σήμερα (19/7) θα προσέλθουν στην ΕΕΑ οι Μαυρομάτης και Γκουροβανίδης προκειμένου να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία. Επιστρέφει ο Πάμπλο Γκαρσία.
Κάθε άλλο παρά στασιμότητα παρατηρείται στην υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η τελευταία εξέλιξη που έχει προκύψει έχει να κάνει με την εταιρία, από την οποία ο ομογενής επιχειρηματίας θα περάσει τα χρήματα στον «Δικέφαλο του Βορρά», όπου κύριος μέτοχος φαίνεται η σύζυγος του κ. Σαββίδη.
Η συγκεκριμένη εταιρία είναι κυπριακή και είναι θυγατρική της βασικής του ομογενούς επιχειρηματία στη Ρωσία, γι’ αυτό όλοι πιστεύουν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την ΕΕΑ.
Πάντως, η απόφαση από την ΕΕΑ για την υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να παρθεί σε μία εκ των δύο συνεδριάσεων στις 26 Ιουλίου ή στις 2 Αυγούστου, ενώ σήμερα (19/7) οι νομικοί εκπρόσωποι του «Δικεφάλου του Βορρά», Αχιλλέας Μαυρομάτης και του ομογενούς επιχειρηματία, Γιώργος Γκουροβανίδης θα προσέλθουν στην επιτροπή προκειμένου να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία.

troktiko.eu 
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0