Ads 468x60px

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Το τέλειο Ερωτικό Μασάζ! [Βήμα βήμα όλη η διαδικασία!]

Η Miss Pink Panther δίνει βασικές συμβουλές για να απολαύσετε ένα ερωτικό μασάζ.

Βήμα 1
Προετοιμάζουμε τον τόπο που θα γίνει το μασάζ. Ενας ζεστός καναπές ή ενα κρεβάτι με φρεσκοπλυμένα και ευωδιαστά σεντόνια θα ήταν οτι πρέπει προκειμένου να δημιουργήσουμε ερωτικό κλίμα και καθεστώς χαλάρωσης . Αν το δωμάτιο μας δεν έχει θερμοκρασία τέτοια που να επιτρέπει στο πρόσωπο που θα λάβει το μασάζ να είναι ξαπλωμένο γυμνό , τότε θα πρέπει να ανάψουμε το air-condition ή το καλοριφέρ. Προσοχή : Σε καμία περίπτωση το πρόσωπο δε θα πρέπει να κρυώνει! Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να δαπανήσουμε κάποια χρήματα προκειμένου να στολίσουμε τον τόπο που θα γίνει το μασάζ με ροδοπέταλα , κεριά και άλλα λουλούδια . Ο φωτισμός θα πρέπει να είναι χαμηλός ή να αφήσουμε μόνο το φως των κεριών ! Κατόπιν φροντίζουμε για να δημιουργήσουμε κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα (απαραίτητο!). Βάζουμε ενα cd ή κασέττα να παίζει με χαλαρωτική αισθησιακή μουσική . Τέτοια για παράδειγμα είναι η μουσική των enigma! Ρυθμίζουμε το cd player στην επιλογή aytoreplay προκειμένου να μην χρειαστεί να διακόψουμε το μασάζ αν η μουσική σταματήσει! Φροντίστε για την καθαριότητα των χεριών σας . Ενα πολύ καλό πλύσιμο με σαπούνι επιβάλλεται καθώς εκτός από καθαρά θα προσφέρει και απαλά χέρια.
Βήμα 2
Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα έλαια. Προτιμείστε έλαια που δίνουν εγγύηση οτι δε θα δημιουργούν πρόβλημα κατά την επαφή τους με το σώμα ή το κυριότερο για τα γεννητικά όργανα.
Αυτά είναι συνήθως με βάση το νερό και τα βρίσκει κανείς σε εξειδικευμένα μαγαζιά.
Βήμα 3
Δημιούργήστε κλιμα εμπιστοσύνης και επικοινωνίας . Κάνετε ακριβώς αυτό που σας ζητά το πρόσωπο που δέχεται το μασαζ. Αν σας ζητήσει π.χ «πιο δυνατά» , «πιο μαλακά» ή «να ανάψετε το καλοριφέρ γιατι κρυώνει » ή ενα μικρό διαλλειματάκι» ΚΑΝΤΕ ΤΟ ! Ο παράγοντας επικοινωνία και εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντικός και ο πιο αποφασιστικός ώστε το πρόσωπο που κάνετε το μασαζ να » αφεθεί » πλήρως στα χερια σας.

Βήμα 4

Χαλάρωστε το κορμί του συντρόφου σας ! Ο σύντροφος σας θα πρέπιει να είναι γυρισμένος μπρούμυτα και εντελώς γυμνός πάνω στα σεντόνια ή τον καναπέ. Ξεκινήστε με ενα πολύ απαλό μασάζ στους ώμους ,στη μέση , στα πόδια , και στις πατούσες . Το μυστικό είναι να μην χάσετε την επαφή με το σώμο του συντρόφου σας , να έχετε συνεχή και χαλαρωτικό ρυθμό, να προχωράτε σταδιακά από πολύ απαλό μασαζ σε πιο έντονο και κυρίως να μη χρησιμοποιείτε τη δύναμη των χεριών αλλά όλου του σώματους ! Στη συνέχεια , γυρίστε ανάποδα το σύντροφο σας ! Ξεκινήστε με απαλό μασάζ στο στήθος , στα μπράτσα και στα χέρια ! Κατεβείτε στο εσωτερικό των μυρών ! Στο σημείο αυτο δώστε ιδιαίτερη προσοχή ! Είναι σημαντική ερωτογενής ζώνη και εφόσον το μασάζ σας είναι απαλό θα καταφέρετε να ερεθίσετε το σύντροφο σας σε μεγάλο βαθμό.
Χαιδέψτε απαλά και για κανα δυο μονο φορές τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας ! Είναι ο προάγγελος του τι θα επακολουθήσει !


tsantiri.gr
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0