Ads 468x60px

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Στο πόδι μια γειτονιά από ζευγάρι που έκανε σεξ στο μπαλκόνι

Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αναστάτωσαν κυριολεκτικά την παρέα τους και όλη την γειτονιά!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στον περιοχή του Κόκκινου Μύλου στην Πάτρα και μάλιστα αναστάτωσε τους κατοίκους και των γύρω σπιτιών από εκεί όπου συνέβη το γεγονός.
Όπως αναφέρει το dete.gr, αφορμή για όλα στάθηκε μία συνάντηση νέων που έμοιαζε με συνοικέσιο. Οι φίλοι του αγοριού ήθελαν να τον γνωρίσουν με κάποια από φιλική τους παρέα γυναικών και η συνάντηση προγραμματίστηκε στο σπίτι του ενός εκ των αντρών. Όμως φαίνεται ότι ο έρωτας έκανε αιφνίδια τη δουλειά του με αποτέλεσμα το ζευγάρι να κολλήσει αμέσως.
Με τη διαφορά ότι το προχώρησαν σε υπερβολικό βαθμό, μιας και βγήκαν από την κουζίνα όπου κάθονταν όλοι μαζί και κινήθηκαν προς το σαλόνι, υποτίθεται για να μείνουν μόνοι για λίγο και να συζητήσουν. Η υπόλοιπη παρέα καθόταν υπομονετικά στην κουζίνα σεβόμενη την ανάγκη των δύο νέων να βρεθούν για λίγο μόνοι.
Αλλά δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά έως ότου άρχισαν να ακούνε περίεργους θορύβους που προέρχονται από το χώρο του σαλονιού. Στην αρχή άκουσαν να μετακινείται ένας καναπές και στη συνέχεια συνεχείς χτύπους και βογγητά. Άπαντες στην παρέα έμειναν άφωνοι και κοιτούσαν ο ένας στον άλλον. Οι θόρυβοι που πρόδιδαν ότι κάτι πονηρό συνέβαινε στο σαλόνι, συνεχίζονταν όλο και πιο δυνατοί, γι’ αυτό και οι φίλοι του ζευγαριού αποφάσισαν να πλησιάσουν για να διαπιστώσουν εάν συνέβαινε αυτό που δεν ήθελαν να πιστέψουν.
Όρθιοι… σε κοινή θέα
Και το θέμα δεν είναι απλώς ότι επιβεβαίωσαν τις υποψίες τους. Είναι ότι στο μεταξύ το ζευγάρι είχε μετακινηθεί μέχρι την μπαλκονόπορτα και απολάμβαναν τις ερωτικές τους στιγμές όρθιοι και κατά το ήμισυ στο μπαλκόνι! Και παράλληλα, είχαν ξεσηκώσει τους γείτονες από απέναντι οι οποίοι είχαν βγει στα μπαλκόνια τους και κοιτούσαν το… δωρεάν πορνό θέαμα, χωρίς το ζευγάρι να δείχνει ότι ενοχλείται ούτε στο ελάχιστο.


entertv.gr
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0