Ads 468x60px

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ελένη Φουρέιρα: Το κορίτσι που αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό!

 Από τη Χρύσα Βασιλακοπούλου
Το σέξι κορίτσι Ελένη Φουρέιρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε μια γειτονιά στην Καλλιθέα,
όπου και μένει ακόμα. Από μικρό κορίτσι είχε πάθος με τη μουσική και το τραγούδι. Μάθαινε απ’ έξω όλα τα τραγούδια που άκουγε και μετά το τραγουδούσε με ύφος σταρ μπροστά στον καθρέφτη της.

Μεγαλώνοντας έκανε μαθήματα κιθάρας και ασχολήθηκε 3 χρόνια με το θέατρο. Σπούδασε μοντελίστ και σχεδιάστρια ρούχων. Μέσα της όμως ένιωθε να πνίγεται, να καταπιέζει το όνειρό της… Δεν άντεξε για πολύ ως σχεδιάστρια ρούχων…

Στα 18 της λοιπόν χρόνια ξεκίνησε το τραγούδι και μόλις ένα χρόνο αργότερα της έγινε η πρόταση από τον Βασίλη Κοντόπουλο και τον Αντρέα Γιατράκο να σχηματίσει, μαζί με τη Μαρία Μακρή και την Αλκμήνη Χατζηγιάννη, ένα pop συγκρότημα. Ο λόγος για τις Mystique όπου έκανε τα πρώτα της σοβαρά επαγγελματικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού, κάτι που, όπως λέει η ίδια, αποδείχτηκε πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της καριέρας της, δίνοντας της εφόδια και εμπειρίες.
Έπειτα από πολύ καλές συνεργασίες των Mystique με μεγάλα ονόματα της πίστας, ανάμεσά τους ο Νίκος Βέρτης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Πάνος Κιάμος, και μετά από ένα πολύ επιτυχημένο hit με τους Νέβμα «Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι» η Ελένη συνεχίζει δυναμικά τη σόλο πλέον καριέρα της. Το μεγάλο «μπαμ» το έκανε με μια εμφάνιση έκπληξη στα MAD awards 2010 ερμηνεύοντας ένα ντουέτο με τον Dan Balan, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Το Νεόμβριο του 2010 συμμετέχει στο φιλανθρωπικό show του Mega «Just the 2 of Us» μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη όπου και κατακτούν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 12 ζευγάρια.
Συνέχισε την πετυχημένη της πορεία βγάζοντας τραγούδια που γρήγορα αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Το καυτό θηλυκό που στο πέρασμά του κάνει τους άντρες να αυτοχαστουκίζονται και να μένουν με ανοιχτό το στόμα και καρφωμένα τα μάτια επάνω της «το ‘χει» όπως λέει και η ίδια στο τραγούδι της… Και μάλιστα ξέρει να ποζάρει μπρος στο φωτογραφικό φακό. Έχει κάνει πολλές σέξι φωτογραφίσεις και αν δεν τις θυμάστε, εμείς είμαστε εδώ  για να στις θυμίσουμε!



 entertv.gr
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0