Ads 468x60px

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

3ΧΡΟΝΗ ΦΙΝΑΛΙΣΤ Η μαμά της την ψεκάζει για να κερδίσει στα καλλιστεία!

Η κατάξανθη Σαβάνα, είναι μόλις τριών ετών αλλά θυμίζει μοντέλο σε εξώφυλλο περιοδικού, και μάλιστα τίγκα στο ρετούς.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εμμονής της μητέρας της, Λόρεν Τζάκσον, να κερδίσει η μικρή στα καλλιστεία.

Επαγγελματικό μακιγιάζ, κομμωτήριο και σπρέι self tan, για να δείχνει μαυρισμένη από τον ήλιο.

Η συμπεριφορά της μητέρας, που τρέχει την κορούλα της στα καλλιστεία από την ηλικία των 10 μηνών (!), έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Η Λόρεν Τζάκσον αντιδρά οργισμένα καθώς νιώθει ότι τα σχόλια των ΜΜΕ την αδικούν. “Όταν πήγα για πρώτη φορά την Σαβάνα σε διαγωνισμό ομορφιάς διαπίστωσα ότι όλα τα άλλα κοριτσάκια έδειχναν ηλιοκαμένα. Ο μόνος λόγος, λοιπόν, για το οποίο πηγαίνω το παιδί να ψεκαστεί μία φορά το μήνα με τα ειδικά σπρέι είναι ότι δεν ήθελα να καρπώνονται οι άλλοι ένα άδικο πλεονέκτημα”, δηλώνει η 26χρονη μητέρα για την 3 ετών κόρη της η οποία έχει ήδη λάβει μέρος σε δεκάδες καλλιστεία.

Η μητέρα, η οποία κατοικεί στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, υποστηρίζει μάλιστα πως παρότι το κοριτσάκι της μετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς από 10 μηνών δεν την... ψέκασε πριν συμπληρώσει τα 2 της χρόνια.

Η όμορφη ξανθιά Σαβάνα πηγαίνει πλέον τουλάχιστον μια φορά τον μήνα σε ινστιτούτο ομορφιάς για την ενίσχυση του μαυρίσματός της ενώ κάθε φορά που η μητέρα έχει κανονίσει τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό, την καλλωπίζουν επαγγελματίας μακιγιέρ και κομμώτρια. Το παιδάκι έχει σχεδόν μάθει πια να απλώνει eye-liner, μάσκαρα και κραγιόν χωρίς να πασαλείβεται...

Στο “σαλόνι ομορφιάς” η Σαβάνα στέκεται όρθια σε μια ειδική σκηνή όπου την ψεκάζουν με το ειδικό σπρέι ενώ στη συνέχεια την αλείβουν με το λάδι μαυρίσματος σε σημεία που ίσως υπάρχουν κηλίδες ή “μπαλώματα”.

Συνολικά η κυρία Τζάκσον ξοδεύει περίπου 3500 ευρώ τον μήνα για την περιποίηση της Σαβάνα αλλά δεν το μετανιώνει. Θέλει να είναι σίγουρη πως η μικρή έχει όλα τα όπλα για τον πόλεμο των καλλιστείων.

“Στην αρχή ανησυχούσα μήπως το σπρέι βλάψει το ευαίσθητο δερματάκι του παιδιού και γι' αυτό συμβουλεύτηκα τον γιατρό μου ο οποίος είπε πως είναι 100% ασφαλές και δεν θα έχει παρενέργειες. Επιπλέον η Σαβάνα στέκεται στη σκηνή με τα πόδια και τα χέρια ανοιχτά και το σπρέι την ψεκάζει παντού εκτός από το πρόσωπο γιατί δεν θέλω να καταπιεί χημικά. Στο πρόσωπό της χρησιμοποιούμε μόνο μέικ απ για να πετύχουμε το ίδιο χρώμα με το σώμα”, εξηγεί η μητέρα η οποία έχει επίσης προσλάβει δασκάλα για να μάθει στο τρίχρονο κορίτσι πως να περπατάει στην πασαρέλα και πώς να ποζάρει στους φωτογράφους.

“Κρατάω τις ισορροπίες. Δεν σκέφτηκα ποτέ μου να πάω το παιδί σε πλαστικό χειρουργό ή να κάνει Botox. Απλώς φοράει πιο πολύ μακιγιάζ από εμένα. Δεν είμαι από εκείνες τις μητέρες που ουρλιάζουν στα παρασκήνια ζητώντας από το παιδί να προσπαθήσει πιο σκληρά. Η Σαβάνα αγαπάει αυτό που κάνει. Μπορεί να ακούγεται ανόητο αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι γεννημένη για τη σκηνή”, λέει η κ. Τζάκσον και ποζάρει με την μικρή Σαβάνα που “λατρεύει το στέμμα της νικήτριας”.


Πηγη:
radar.gr
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0