Ads 468x60px

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Λάρισα: Βρήκαν νεκρό σε κανάλι τον αγνοούμενο φοιτητή

Θρήνο και θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Λάρισας η τραγική είδηση του θανάτου ενός 24χρονου φοιτητή που αγνοούνταν από τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου
και βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός μέσα στο όχημά του σε αρδευτικό κανάλι της περιοχής.

Η είδηση έχει συνταράξει συγγενείς και φίλους του άτυχου φοιτητή από τους Γόννους της Λάρισας καθώς η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος ζωντανό ήταν λίγο πριν από τις 4.00 τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των χωριανών, ο νεαρός έφυγε με το αυτοκίνητό του από το καφενείο του χωριού και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Οι οικείοι του, μη μπορώντας να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του, δήλωσαν λίγες ώρες αργότερα την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησε συντονισμένη προσπάθεια από τις Αρχές προκειμένου να βρεθεί ο νεαρός.

Δυστυχώς, η μοίρα επιφύλαξε άσχημο παιχνίδι στον 24χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο του άτυχου φοιτητή εντόπισε λίγο πριν από τις 9.00 το πρωί υπάλληλος της εταιρείας αυτοκινητοδρόμων που πραγματοποιούσε έλεγχο ρουτίνας στην εθνική οδό.

Το όχημα βρισκόταν μέσα στο κανάλι, ενώ λόγω των καλαμιών που υπάρχουν στην περιοχή ήταν δύσκολο να εντοπιστεί. Αμεσα κινητοποιήθηκαν η 8η ΕΜΑΚ, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Μετά από μία ώρα δύσκολων προσπαθειών, το όχημα ανασύρθηκε με ειδικό γερανό, ενώ μέσα σε αυτό βρισκόταν νεκρός ο 24χρονος. Από την αστυνομία ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, αν και το πλέον πιθανό είναι αυτό του τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγη:
madata.gr
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0