Ads 468x60px

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Αποτοξίνωσε τον οργανισμό σου

Ποιες είναι οι καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση και ποιες πρέπει να αποφεύγεις; Δες τις δίαιτες που ακολουθούν οι σταρ για να αποφύγουν τις τοξίνες και να έχουν ευεξία.

Αποτοξίνωσε τον οργανισμό σου επιλέγοντας τις σωστές τροφές και μειώνοντας τις κακές συνήθειες (τσιγάρο, καφές, αλκοόλ, έλλειψη άσκησης κ.λπ.)
Ποιες τροφές γεμίζουν με τοξίνες τον οργανισμό
Κρέας, αλλαντικά, ψάρι: Δεν πρέπει να καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες και συχνά μέσα στην εβδομάδα, γιατί φορτώνουν τον οργανισμό με τοξίνες. Οι πρωτεΐνες παράγουν κατά τη διάρκεια της πέψης τους, τις αμίνες, ουσίες που αποβάλλονται -ή αλλιώς λιώνουν- δύσκολα στα νεφρά.
Τηγανητά: Όταν αυξηθούν οι θερμοκρασίες μαγειρέματος ή χρησιμοποιηθούν πάνω από μία φορά, τα λίπη που προέρχονται από τα έλαια μετατρέπονται σε ελεύθερες ρίζες.
Γαλακτοκομικά: Μη σου φαίνεται περίεργο. Το τυρί και το γάλα περιέχουν μια τοξίνη, την αφλατοξίνη, που πραγματικά βλάπτει την υγεία. Υπάρχει στο αγελαδινό γάλα και φτάνει εκεί από την τροφή που καταναλώνει το ζώο. Πρόσεχε την ποσότητα που καταναλώνεις.
Συσκευασμένα: Όταν τα τρόφιμα δεν πληρούν τους κανόνες σωστής συντήρησης, γίνονται το κατάλληλο έδαφος για τη δημιουργία μικροοργανισμών που πάνε και κολλούν στους ιστούς επιβαρύνοντας την υγεία μας.
Ποιες είναι οι καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση;
Φρούτα και λαχανικά: Καλό είναι να μη λείπουν από το διατροφικό σου μενού, αφού είναι πλούσια σε νερό και φυτικές ίνες που βοηθούν στη λειτουργία των νεφρών και του εντέρου.
Προϊόντα ολικής αλέσεως: Επιδρούν θετικά σε μια αποτοξινωτική δίαιτα, καθώς περιέχουν πολλές φυτικές ίνες.
Πώς κάνουν αποτοξίνωση οι stars του Χόλιγουν;
Γκουίνεθ Πάλτροου: Τρώει κάθε μέρα χορτόσουπα και πίνει χυμό από μήλο, τζίντζερ, καρότο και παντζάρι.
Μπιγιονσέ: Για μία εβδομάδα κάθε μήνα, πίνει κάθε πρωί σε ένα μικρό ποτήρι από χυμό λεμονιού, σιρόπι σφενδάμου, και λίγο πιπέρι καγιέν.
Τζενιφερ Άνιστον: Δεν καπνίζει και δεν πίνει ποτέ καφέ και αλκοόλ. Για αποτοξίνωση, ξεκινά πάντα την ημέρα της, με ένα μικρό ποτήρι φρέσκο χυμό λεμονιού.

Πηγη:
troktiko.eu
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0