Ads 468x60px

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία το μοντέλο Μαρία Πατσά

Συγκλονισμένη είναι η showbiz από την τραγική είδηση ότι το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή το γνωστό μοντέλο, Μαρία Πατσά.
Η Μαρία πάλευε εδώ και καιρό με...
τον καρκίνο και τον τελευταίο καιρό είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών για να μπορέσει να νικήσει τη λευχαιμία.
Τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, όμως πριν από λίγες μέρες οι κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει τελικά.
Η Μαρία εκτός από το μόντελινγκ είχε ασχοληθεί και με την υποκριτική, έχοντας έναν μικρό ρόλο στο σίριαλ «Πολυκατοικία». Επίσης είχε αναλάβει και την παρουσίαση διαδικτυακής εκπομπής, ακολουθώντας το όνειρό της.
Κάποια στιγμή μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες της με τον Αντώνη Σρόιτερ, κάνοντας πολλούς τότε να λένε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Κάτι τέτοιο όμως δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ και μάλιστα ο ίδιος ο Αντώνης Σρόιτερ είχε δηλώσει ότι είναι πολύ καλός φίλος με τη Μαρία.
Η είδηση του θανάτου της, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και στους φίλους της, ενώ όλοι θα θυμούνται το χαμογελαστό κορίτσι που το μόνο που ήθελε ήταν να... ζήσει.

thestival.gr
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0