Ads 468x60px

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ χάρισε iphone στη Ναταλία Δραγούμη με λεφτά του πανεπιστημίου

Δωράκια σε πρόσωπα της showbiz από τον προϋπολογισμό του πανεπιστημίου φαίνεται...
πως κάνει ο ο αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του ΑΠΘ...
κ. Ιωάννης Παντής
ενώ την ίδια στιγμή αγορές ηλεκτρονικών συσκευών, που φτάνουν στα σπίτιατων διοικούντων του ιδρύματος, φαίνεται ότι «περνιούνται» στις λειτουργικές δαπάνες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Παντής, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος" κι από τα επίσημα παραστατικά του διαχειριζόμενου από την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ, καταστήματος ηλεκτρονικών και αναλώσιμων «Λογότυπος», δώρισε ένα iPhone στη γνωστή ηθοποιό, Ναταλία Δραγούμη, με έξοδα του ΑΠΘ!

Με βάση το τιμολόγιο-δελτίο αποστολής του «Λογότυπου» με αριθμό 595 της 27ης Μαρτίου 2012, ο πελάτης «ΑΠΘ - Λειτουργικές Ανάγκες», κωδικός εξόδων που διαχειρίζεται η αντιπρυτανεία, αγοράζει ένα κινητό τηλέφωνο Apple iPhone 4S 16 GB αντί 699,99 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Ως τόπος προορισμού της τηλεφωνικής συσκευής αναγράφεται η διεύθυνση «Πανεπιστημιούπολη Ο», η έδρα δηλαδή της πρυτανείας όπου και στεγάζεται το κατάστημα «Λογότυπος».




Απαντώντας στα δημοσιεύματα που τη φέρουν να δέχτηκε το δώρο η κ. Δραγούμη δήλωσε ότι το iphone ήταν ένα τιμητικόδώροαντί λουλουδιών που της προσέφερε ο κ. Παντής. συγκεκριμένα η κ. Δραγούμη δήλωσε: " Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "Το Μήλο" και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα. Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο... σαν να μου έκανανδώρολουλούδια, ας πούμε. Το θεώρησα πολύ τιμητικό. Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Μια αρχική συζήτηση κάναμε. Το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό. Μακάρι στο μέλλον να γίνει αυτή η συνεργασία γιατί το θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Και μόνο που το σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό, όπως εξάλλου και τοδώροπου μου έκαναν".
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0