Ads 468x60px

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Περιπλάνηση στις γυναικείες ερωτογενείς ζώνες

«Θέλω να γράψω για τις ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας, έχετε καμία ιδέα;», ρώτησε δύο άνδρες φίλους της η Jill Di Donato, όπως γράφει στο blog της στη Huffington Post.



Ο πρώτος επιχείρησε α φύγει με ένα βιαστικό «γεια», ο δεύτερος έκρυψε το πρόσωπό του μέσα στην μπλούζα του. «Ποιο είναι το ζήτημα; Γιατί δεν συζητούν ένα τέτοιο θέμα οι άνδρες;», διερωτάται.

Η συντάκτρια διατυπώνει την υπόθεση πως είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να μιλήσουν για τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Όπως είπε ο ένας από τους φίλους της που ρώτησε: «Δεν ξέρουμε πού βρίσκονται όλα, είναι διαφορετικό για κάθε γυναίκα και οι γυναίκες δεν βοηθούν με συμβουλές και… οδηγίες».

Η συντάκτρια συμφωνεί αναγνωρίζοντας πως για πολλές γυναίκες είναι εύκολο να ζητήσουν ό,τι χρειάζονται στη δουλειά τους αλλά στο σεξ θέλουν οι άνδρες ενστικτωδώς να φαντάζονται τις ανάγκες τους.

«Είναι ρομαντικό όταν ένας άνδρας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Δεν θέλω να πρέπει να του λέω τι να κάνει, επίσης δε θέλω να με θεωρεί συγκεντρωτική», της είπε μία φίλη της, ενισχύοντας όσα είχαν πει οι φίλοι της.

Πολύ χαρακτηριστική για τη συζήτηση αυτή είναι η περίφημη σκηνή με τη Μόνικα Γκέλλερ από τα «Φιλαράκια» να εξηγεί στον Τσάντλερ τις επτά ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος.

Ωστόσο η συντάκτρια αναγνωρίζει πως η λίστα δεν είναι ίδια για όλες τις γυναίκες αλλά μπορεί αν είναι μερικώς ή και τελείως διαφορετική.

Έτσι, ρώτησε γυναίκες του περιβάλλοντός της για τις ζώνες που οι ίδιες θεωρούν ερωτογενείς, συνθέτοντας την παρακάτω λίστα με οκτώ σημεία. Περισσότερα κι από αυτά της Μόνικα Γκέλλερ.

Δείτε τις φωτογραφίες  



 







 
newsbeast.gr
 
google.com, pub-2307179205858287, DIRECT, f08c47fec0942fa0